Nieuwe docuserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer vanaf vandaag te zien op Netflix

Nieuwe docuserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer vanaf vandaag te zien op Netflix

Na het succes van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) waarin Evan Peters de rol van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer speelt, komt Netflix vandaag met een gloednieuwe docuserie over de gruwelijke man: Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022). Hoe zat het nou echt?

Necrofilie en kannibalisme

Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks: een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staten van ontbinding en uitstalling. Dahmer bekende al snel zestien moorden in Wisconsin in de afgelopen vier jaar, plus nog één in Ohio in 1978, alsook onvoorstelbare daden van necrofilie en kannibalisme.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022)
7.3
Kijk op Netflix • Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks:

Nalatige politie

Waarom kon Dahmer, die in 1988 was veroordeeld voor aanranding van een minderjarige, verdenking en opsporing door de politie vermijden toen hij Milwaukee's homogemeenschap stalkte op zoek naar slachtoffers, waaronder veel gekleurde mensen?

Vanaf vandaag op Netflix

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes bestaat uit 3 afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsConversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws