Trailer van thriller 'Where Are You' met Anthony Hopkins nu te zien

Trailer van thriller 'Where Are You' met Anthony Hopkins nu te zien

De officiële trailer van Where Are You (2021), een nieuwe thrilller waar onder andere Oscarwinnaar Anthony Hopkins in meespeelt, is nu te zien. De mysterieuze film draait om een fotograaf die zowel zijn inspiratie als zijn vriendin kwijtraakt en daardoor de grip op de realiteit volledig verliest.

De fotograaf waar de film om draait, zit een beetje in een dip. Op artistiek vlak weet hij weinig nieuwe dingen te bedenken en die frustraties reageert hij af op zijn vriendin. Als zij plotseling verdwijnt, is hij niet alleen hoofdverdachte maar ook heel erg in de war. Hij raakt verzeilt in zijn eigen onderbewuste en gaat daar op zoek naar haar én naar zichzelf. Bekijk de trailer van Where Are You hieronder:

Naast Hopkins spelen ook Camille Rowe, Madeline Brewer, Angela Sarafyan, Mickey Sumner, Ray Nicholson en Melora Walters hoofdrollen in Where Are You. De film werd geregisseerd door Valentina de Amicis en Riccardo Spinotti. Zij schreven samen ook het scenario van de film, samen met Matt Handy. Het is nog niet bekend waar en wanneer Where Are You te zien zal zijn.

Where Are You (2021)
3.9
Een fotograaf die een artistieke terugval ervaart, begint zijn agressies af te reageren op zijn vriendin. Wanneer zij op cryptische wijze verdwijnt, komt hij in zijn onderbewustzijn terecht en daalt af in een spiraal van mysterie en waanzin op zijn zoektocht naar haar, maar eigenlijk vooral naar zichzelf.
Beeld: Screenshot uit trailer 'Where Are You'

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsWhere Are You (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws