Michael Palin heeft gastrol in 'The Simpsons'

Michael Palin heeft gastrol in 'The Simpsons'
26 juli 2020 om 11:30

Matt Selman, een schrijver en producent bij The Simpsons (1989– ), vertelde op Comic Con dat Michael Palin zijn tekst voor een aflevering van de serie al ingesproken heeft.

Tijdens het panel over The Simpsons zei Selman:

Sir Michael Palin van Monty Python zal verschijnen in The Simpsons, waar ik erg enthousiast over ben. Ik hou van ze allemaal, sorry voor alle anderen, ik denk dat hij mijn favoriet is.

Er was een poging gedaan om nog een ander lid van Monty Python aan boord te krijgen, maar er werd geïmpliceerd dat dat mislukt is. Er zijn ook al enkele andere acteurs die gastrollen vertolken bekend, namelijk Olivia Colman (The Crown (2016– )), komiek Hannibal Buress, David Harbour (Stranger Things (2016– )) en Ben Platt (The Politician (2019– )).

Colmans verschijning was eerder bekend gemaakt door James L Brooks, die er enthousiast over twitterde.

Het 32ste seizoen zal te zien zijn in september. In welke aflevering Michael Palin te zien is en of deze inderdaad uit het komende seizoen komt, is nog niet bekend.

The Simpsons (1989– )
8.7
'The Simpsons' is een serie waarin de afleveringen steeds draaien om dezelfde personages. De serie draait om de familie Simpson, een gezin van misfits wonende in Springfield, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Simpsons' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesThe Simpsons (1989– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten