Andrew Scott en Emily Beecham voegen zich bij Lily James voor 'The Pursuit of Love'

Andrew Scott en Emily Beecham voegen zich bij Lily James voor 'The Pursuit of Love'
28 juli 2020 om 09:07

Naast Lily James zullen Andrew Scott, Emily Beecham, Dominic West, Dolly Wells, Beattie Edmondson, Assaad Bouab, Shazad Latif en Freddie Fox te zien zijn in The Pursuit of Love. De driedelige miniserie wordt geproduceerd door de BBC en Amazon. De serie is gebaseerd op een trilogie van Nancy Mitford.

De serie, bewerkt voor het kleine scherm door Emily Mortimer, die ook regisseert, is als een van de eerste producties in Engeland begonnen met de opnames. Het verhaal volgt een Engelse familie, en vindt plaats tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. De komedie gaat over opgroeien en verliefd worden in de geprivilegieerde en excentrieke wereld van de Britse upper-class.

James speelt dochter Linda, die eerst verliefd wordt op een Tory-politicus, dan op een bevlogen communist en vervolgens op een Franse hertog. Beecham zal haar beste vriendin spelen en Dominic West en Dolly Wells zijn Linda's ouders. Andrew Scott zal een rijke buurman van de familie belichamen en Mortimer zelf speelt Logans moeder.

De serie zal te zien zijn op BBC One.

The Pursuit of Love
'The Pursuit of Love' is gebaseerd op de roman van Nancy Mitford.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Fleabag' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesThe Pursuit of Love

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten