De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 45, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 45, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Komedie Bon Bini Holland 3 (2022) met Jandino Asporaat behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat Chris Pratt in Jurassic World: Dominion (2022). De films worden op de voet gevolgd door Brad Pitt in Bullet Train (2022) en door Tom Cruise in Top Gun: Maverick (2022). Nieuw in de top 10 is daarnaast The Black Phone (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken.
 2. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Jurassic World: Dominion' speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld.
 3. 7.3
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Bullet Train' zien we Ladybug (Brad Pitt), een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.
 4. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.
 5. 6.9
  Kijk op Pathé Thuis • Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder.
 6. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Nate Daniels (Idris Elb) is sinds kort weduwnaar. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley).
 7. 7.1
  Kijk op Pathé Thuis • 'Where the Crawdads Sing' vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.
 8. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis • Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby.
 9. 2.2
  Kijk op Pathé Thuis • De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie.
 10. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • 'Elvis' verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Bon Bini Holland 3' via Filmdepot / WW Entertainment

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws