Makers 'Bob's Burgers': 'De film komt er echt aan'

Makers 'Bob's Burgers': 'De film komt er echt aan'
28 juli 2020 om 15:21

De speelfilmvariant van serie Bob's Burgers (2011– ) komt er écht aan, drukken de makers van de animatiewereld hun kijkers op het hart. De film zou eigenlijk dit jaar uitkomen, maar is door de maatregelen rondom COVID-19 vertraagd tot 2021.

Dat beloofde het team achter de serie en de film in een panelgesprek tijdens Comic-Con@Home. Ook hadden ze het met elkaar over eerdere afleveringen en onthulden ze alvast wat details over het aankomende seizoen. Het hele gesprek kun je hier terugkijken:

Het is nog niet zeker wat de blijvende impact zal zijn op de releasedata van de film, maar door het panelgesprek weten we dat de creatieve breinen achter Bob's Burgers niet stilzitten. Naast voorbereidingen voor de film en het nieuwe seizoen maakten ze ook een short over hoe de Belchers de quarantaine beleven.

Bob's Burgers (2011– )
8.1
'Bob's Burgers' volgt een derde generatie restaurateur, Bob, terwijl hij Bob's Burgers runt met de hulp van zijn vrouw en hun drie kinderen.

2021 lijkt misschien nog ver weg voor fans die al drie jaar wachten op de film, maar het nieuwe seizoen zit volgens het Burgers-team vol nieuwe tegenslagen, gekke plotwendingen en droge humor. Veel om naar uit te kijken dus!

Bob's Burgers (2021)
Speelfilm gebaseerd op de geanimeerde tv-serie 'Bob's Burgers'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Bob's Burgers' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Series CelebritiesBob's Burgers (2021)Bob's Burgers (2011– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten