Nieuwste trailer horrorkomedie 'She Dies Tomorrow' nu te zien

Nieuwste trailer horrorkomedie 'She Dies Tomorrow' nu te zien
29 juli 2020 om 16:48

De tweede trailer van de horror, thriller én komedie She Dies Tomorrow (2020) is nu te zien. De film, over een vrouw die als ze wakker wordt voelt dat ze de dag erna zal sterven, is vanaf 31 juli te zien via Apple TV+.

De film is geschreven en geregisseerd door Amy Seimetz. Seimetz debuteerde met Sun Don't Shine (2012). De afgelopen jaren was ze vooral actief als actrice en speelde ze onder andere in Pet Sematary (2019). Nu is het tijd voor haar tweede film. Kijk de nieuwste trailer hier:

De distributeur deelde een korte synopsis van de film:

Nadat ze wakker wordt met de overtuiging dat ze morgen zal sterven, begint Amy's leven beetje bij beetje in elkaar te storten. Al snel wordt duidelijk dat haar ideeen over haar nabije sterven besmettelijk zijn geworden - mensen om haar heen worden ook bang. Langzaam begint het leven van Amy en haar vrienden uit de hand te lopen, in spiraal van waanzin en paniek.

She Dies Tomorrow (2020)
5.3
Amy heeft voelt opeens dat morgen de dag is dat ze gaat sterven, maar kan niet verklaren hoe en waarom ze dit weet.

De hoofdrollen in de film zijn voor Kate Lyn Sheil, Jane Adams, Josh Lucas, Chris Messina, Michelle Rodriguez en Adam Wingard. She Dies Tomorrow is vanaf 31 juli te zien via Apple TV+.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'She Dies Tomorrow' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+She Dies Tomorrow (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten