Genoten van '1899'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze series op Netflix

Genoten van '1899'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze series op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de mysterieuze serie 1899 (2022– ) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 net zo mysterieuze series die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van 1899.

Andere handige pagina's:

5 Glitch

Glitch (2015–2019)
7.2
Kijk op Netflix • James Hayes is politie-agent in een klein plaatsje. Wanneer hij midden in de nacht wakker wordt gebeld omdat er zes mensen op onverklaarbare wijze zijn opgestaan uit de dood verandert zijn leven.

In 1899 delen een aantal passagiers een band, die de kern van het verhaal vormt. Ook in Glitch is een band tussen zeven mensen belangrijk, één die de kijker in het begin niet begrijpt. In de Australische mysteryserie volgen we politieagent James Hayes terwijl hij een zaak probeert op te lossen over zeven mensen die terugkeren uit de dood. Deze mensen keren 's nachts terug uit hun graf en lijken zich niet te herinneren wie ze zijn.

4 The OA

The OA (2016–2019)
7.8
Kijk op Netflix • In de serie 'The OA' staat Prairie Johnson (Brit Marling) centraal, een jonge vrouw die na jaren vermist te zijn terugkeert.

In deze bovennatuurlijke serie draait het om Prairie Johnson, een jonge vrouw die terugkeert na zeven jaar vermist te zijn geweest. Wat vreemder is, is dat ze voor haar verdwijning blind was, maar nu kan zien. Terwijl de politie en de adoptieouders van de vrouw de redenen hierachter proberen te begrijpen, begint zij haar plan uit te voeren.

3 Manifest

Manifest (2018– )
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.

Snapte je niks van 1899? Probeer dan maar eens Manifest te volgen. In de mysterieuze dramaserie zijn passagiers van Montego Air vlucht 828 opgelucht als ze na een nogal turbulente vlucht zijn geland. Maar terwijl zij een paar uur in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder geraakt. Dit mysterie blijkt al snel grote gevolgen te hebben.

2 One of Us Is Lying

One of Us Is Lying (2021– )
6.8
Kijk op Netflix • Vijf leerlingen gaan een straflokaal in, maar één iemand komt er nooit meer levend uit. Simon Kelleher is een leerling van Bayview High en heeft een roddel-app ontwikkeld.

Simon Kelleher, leerling van Bayview High, heeft een roddel-app ontwikkeld met sappige verhalen over vier mede-studenten. Hij is van plan iets groots te onthullen, maar sterft onverwachts voor de neuzen van de overige leerlingen. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten…

1 Dark

Dark (2017–2020)
8.7
Kijk op Netflix • 'Dark' speelt zich af in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families blootlegt.

De makers van 1899 brachten ons eerder de Duitse hitserie Dark. Wanneer de jonge jongen Mikkel (Daan Lennard Liebrenz) vermist raakt in de bossen buiten het kleine stadje Winden, concentreert de zoektocht zich op een mysterieuze grot en een oude kerncentrale. De verdwijning legt de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families bloot. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen en blijkt dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het stadje.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still '1899' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips1899 (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws