De makers van 'Avatar: The Way of Water' zijn klaar met de postproductie

De makers van 'Avatar: The Way of Water' zijn klaar met de postproductie

Het heeft bijna zes jaar geduurd, maar nu is het moment toch eindelijk daar: de laatste fase van de productie van Avatar: The Way of Water (2022) is officieel afgerond. De vervolgfilm is nu klaar om wereldwijd gedraaid te worden in de bioscoop.

Een trots team

Topproducent Jon Landau, die ook Avatar (2009) produceerde, kondigde via sociale media aan dat alle puntjes op de i zijn gezet bij de postproductie van de film, die kort na het filmen in 2020 begon. Landau postte een foto op Instagram waarop hij te zien is samen met het enorme postproductieteam van de film. Glimlachend en trots drukken ze hun welverdiende gevoel van prestatie uit met hun handen in de lucht. Regisseur James Cameron houdt een grote fles champagne omhoog, wat alleen maar meer bevestigt dat dit een groot feestelijk moment was voor alle betrokkenen.

Gefeliciteerd aan de hele Avatar: The Way of Water-familie. Gisteren hebben we onze eindmix en beeldmastering afgerond, waarna ik deze foto heb genomen van het hele postproductieteam. Ik ben ieder van jullie dankbaar voor jullie bijdragen aan de film.

Jon Landau

Hoge verwachtingen

Avatar werd zo'n dertien jaar geleden uitgebracht en bood het publiek een meeslepende en adembenemende ervaring door het innovatieve gebruik van technologie, met name 3D. De meesterlijke prestatie van Cameron kreeg veel lof en leverde hem maar liefst drie Academy Awards op. De eerste film heeft de lat voor de vervolgfilms zeker hoger gelegd. De verwachtingen voor Avatar: The Way of Water zijn groot, aangezien er veel meer tijd in het vervolg is gestoken. Ook is er sprake van een veel groter productiebudget voor deze film.

Terwijl we nog in alle spanning wachten op het tweede deel van Avatar, is Cameron al druk bezig met de opnames voor het vierde deel. Het derde deel zal volgend jaar verschijnen. Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december 2022 te zien in de bioscoop.

Avatar: The Way of Water (2022)
7.8
'Avatar: The Way of Water' speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.
Beeld: Still 'Avatar: The Way of Water' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAvatar: The Way of Water (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws