Chris Hemsworth is niet zeker of hij terugkeert als Thor in Marvel-films

Chris Hemsworth is niet zeker of hij terugkeert als Thor in Marvel-films

De actiehelden uit de Marvel-films hebben door de jaren heen drastische veranderingen ondergaan. Zo veranderde Tony Stark van een meedogenloze zakenman in een onbaatzuchtige held die bereid is zijn leven te geven om de wereld te redden. Ook de Noorse God Thor legde een eigenaardige weg af, die steeds zonderlinger leek te worden. Chris Hemsworth weet nog niet waar het met zijn personage heen gaat, maar weet wel dat er veel moet veranderen als hij zijn rol opnieuw zou oppakken.

De toekomst van Hemsworth als Thor

Voorlopig is er nog geen sprake van een nieuwe Thor-film, wellicht door de overvolle agenda van Marvel voor de komende jaren. Mocht nummer vijf toch komen, dan is het niet vanzelfsprekend dat we Hemsworth weer terug zullen zien. Hij besprak zijn karakter in een recente podcast:

Ik weet niet eens of ik weer word uitgenodigd voor de rol, maar mocht het zo zijn dan moeten er drastische veranderingen komen in zijn toon, gewoon voor mijn eigen geestelijke gezondheid. Thor verloor zijn verstand en nu moet hij alles weer op een rijtje zetten. Thor 1 en 2 leken nogal op elkaar. Ragnarok en Love en Thunder lijken op elkaar (..) Als het te voorspelbaar wordt denk ik dat ik het risico loop lui te worden, omdat ik weet hoe ik invulling zal geven aan de rol.

Chris Hemsworth

Ook Waititi wil verandering

Gelukkig krijgt Hemsworth bijstand van Taika Waititi die zowel Thor: Ragnarok (2017) als Thor: Love and Thunder (2022) regisseerde. Afgelopen zomer onthulde hij dat hij iets zou willen veranderen mocht hij gevraagd worden voor een vijfde Thor-solofilm. Zijn eerste voorstel was om Thor minder gespierd af te beelden, iets waar Hemsworths vrouw ook blij mee zou zijn, grapte de regisseur. Waititi denkt zelf aan een mix tussen Thors looks in Avengers: Endgame (2019) en zijn meest recente fysieke uiterlijk.

Beeld: Still 'Thor: Love & Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsThor (2011)Of Mice and Men (1992)Thor: The Dark World (2013)Avengers: Endgame (2019)Thor: Ragnarok (2017)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws