Mysterieuze misdaadfilm met Ana de Armas nu te zien op Netflix

Mysterieuze misdaadfilm met Ana de Armas nu te zien op Netflix

Om ons voor te bereiden op de komst van Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) heeft Netflix de rechten weten te bemachtigen van deel 1, Knives Out (2019). Het moordmysterie met Daniel Craig, Chris Evans en Ana de Armas is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Wie heeft Harlan Thrombey vermoord?

Als misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Twee vervolgen op komst

Hoewel studio Lionsgate Knives Out produceerde, zal Netflix dit voor het vervolg op zich nemen. De streamingdienst kocht namelijk de rechten van twee vervolgfilms voor maar liefst 450 miljoen dollar. Het eerste vervolg, Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022), verschijnt in december op Netflix. Hierin keert Daniel Craig terug als Benoit Blanc om een nieuw mysterie op te lossen.

Vanaf vandaag op Netflix

Knives Out is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Knives Out' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsKnives Out (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws