Dwayne Johnson nu te huur via Pathé Thuis in DC-film 'Black Adam'

Dwayne Johnson nu te huur via Pathé Thuis in DC-film 'Black Adam'

Jumanji-acteur Dwayne Johnson betreedt het DC-universum als antiheld Black Adam in de gelijknamige film Black Adam (2022). Het superheldenspektakel is vanaf vandaag eindelijk on demand te huur via Pathé Thuis. Black Adam kijk je hier.

Nadat zijn zoon zich opofferde om hem te redden, moet Black Adam leren omgaan met het verlies dat gepaard gaat met woede. Hij krijgt hierdoor nieuwe superkrachten en lijkt een gevaar voor de wereld. De Justice Society, een nieuw team van Amanda Waller, krijgt de taak om hem te stoppen.

Kijk Black Adam nu op Pathé Thuis! 🍿

James Bond-acteur Pierce Brosnan komt voorbij als de schurk Dr. Fate. Ook Noah Centineo heeft een rol, namelijk als Atom Smasher. Daarnaast neemt Aldis Hodge de rol van Hawkman op zich en is ook de Nederlandse acteur Marwan Kenzari gecast. Viola Davis keert tot slot terug als Amanda Waller, het personage dat we leerden kennen in Suicide Squad (2016).

Black Adam (2022)
6.3
Kijk op Pathé Thuis • Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg - en net zo snel gevangen werd genomen - is Black Adam (Dwayne Johnson) bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Black Adam is vanaf vandaag on demand te huur via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / Warner Bros. Pictures
Afbeelding via Filmdepot / Warner Bros. Pictures
Beeld: Still 'Black Adam' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsBlack Adam (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws