Vanavond op tv: Johnny Depp in Oscarwinnaar 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street'

Vanavond op tv: Johnny Depp in Oscarwinnaar 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip Oscarwinnaar Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007).

Na zware jaren in ballingschap voor een misdaad die hij niet heeft begaan, keert Benjamin Barker, nu Sweeney Todd, terug naar Londen om zijn vrouw dood en zijn dochter in de handen van de kwaadaardige rechter Turpin aan te treffen. In zijn woede gaat Sweeney op een moorddadige rooftocht in heel Londen.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street is geregisseerd door Tim Burton, die ook met Johnny Depp samenwerkte aan Edward Scissorhands (1990) en Charlie and the Chocolate Factory (2005) en die onlangs Wednesday (2022‑ ) uitbracht op Netflix.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street is vanavond om 20:30 uur te zien op Paramount Network. De film is nu ook te zien op HBO Max en via Pathé Thuis.

Heb je Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
7.3
Kijk op HBO Max • Benjamin wordt ten onrechte veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, maar weet te ontsnappen en zint op wraak.
Beeld: Still 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsSweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws