Netflix voegt vandaag 55+ films toe: dit zijn de 20 beste

Netflix voegt vandaag 55+ films toe: dit zijn de 20 beste

Netflix start de nieuwe maand goed en voegt een hele reeks films toe aan het aanbod. Naast klassiekers als The Godfather (1972) en Taxi (1998) zijn nu ook oorlogsfilms Midway (2019) en The Outpost (2020) en het waargebeurde La vie en rose (2007) te zien.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 20 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 9.2
  Kijk op Netflix • Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een grote maffiafamilie in New York. Leden van een concurrerende familie besluiten drugs te verkopen in de stad.
 2. 9.0
  Kijk op Netflix • De negenjarige Vito Corleone is getuige van de moord op zijn ouders en broer door een maffiabende op Sicilië.
 3. 8.9
  Kijk op Netflix • Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas.
 4. 7.7
  Kijk op Netflix • Speurder en jager Cory Lambert ontdekt het bevroren lijk van een tiener. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken op te sporen.
 5. 7.6
  Kijk op Netflix • Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privé-detectives in.
 6. 7.6
  Kijk op Netflix • Wanneer de jonge Duitse scholier Michael Berg op weg naar school ten val komt, wordt hij geholpen door tramconductrice Hanna.
 7. 7.6
  Kijk op Netflix • 'La vie en rose' is een biografische film over het leven van de Franse chansonnière Edith Piaf. Vanaf haar kinderjaren wordt de grote invloed van haar moeder belicht, waarna haar adolescente periode en vervolgens haar klim naar de top worden belicht.
 8. 7.5
  Kijk op Netflix • In 1935 helpt een leraar aan een volledig zwarte universiteit zijn debatteam te streven naar excellentie voor een kans om het op te nemen tegen regerend kampioen Harvard.
 9. 7.2
  Kijk op Netflix • Een jonge vrouw, geboren aan het begin van de 20e eeuw, is tijdloos gemaakt na een mysterieus auto-ongeluk. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder.
 10. 7.2
  Kijk op Netflix • Een getalenteerde, succesvolle zangeres wordt achtervolgd door haar verleden en gaat om met de druk van succes, de minachting van haar moeder, en haar eigen twijfels.
 11. 7.1
  Kijk op Netflix • Akeem (Murphy) is de kroonprins van Zamunda, een koninkrijk in Afrika. Hij is opgegroeid in luxe met bedienden voor alles wat hij zich kan wensen.
 12. 7.1
  Kijk op Netflix • Forensisch arts Bennet Omalu ontdekt dat enkele oud-Americanfootballspelers zijn overleden aan hersenletsel dat zij tijdens hun sportcarrière opliepen.
 13. 7.1
  Kijk op Netflix • Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
 14. 7.0
  Kijk op Netflix • Twintig jaar na zijn laatste avontuur leidt Vietnamveteraan John Rambo een teruggetrokken bestaan in Noord-Thailand.
 15. 7.0
  Kijk op Netflix • In de smalle straten van Marseille heeft de jonge Daniel zijn saaie baantje als pizzakoerier ingeruild voor dat van taxichauffeur.
 16. 6.8
  Kijk op Netflix • In een druk warenhuis springt er een flinke vonk over tussen Sara en Jonathan. Omringd door de duizenden romantische lichtjes van New York beleven ze de mooiste avond van hun leven.
 17. 6.8
  Kijk op Netflix • 'The Outpost' vertelt het heftige verhaal van 53 Amerikaanse soldaten die in 2009 in Afghanistan gestationeerd zijn om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen.
 18. 6.7
  Kijk op Netflix • De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht.
 19. 6.7
  Kijk op Netflix • Rond de eeuwwisseling trouwt een jonge plattelandsvrouw met een beroemde literaire ondernemer in Parijs. Op verzoek van haar man schrijft ze boeken die onder zijn naam gepubliceerd worden.
 20. 6.7
  Kijk op Netflix • Het magische koninkrijk van Lucis is het thuis van een Kristal. Maar het keizerrijk Niflheim wil dat koste wat het kost veroveren en om die reden woedt er al zo lang als men zich kan herinneren oorlog tussen de landen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Outpost' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws