Vrouwelijke 'Pirates of the Caribbean'-film krijgt toch weer een positieve update

Vrouwelijke 'Pirates of the Caribbean'-film krijgt toch weer een positieve update

Het is nog niet zo lang geleden dat we slecht nieuws deelden over de gecancelde plannen om een op vrouwelijke personages georiënteerde Pirates of the Caribbean-film te maken. Inmiddels valt er toch weer een voorzichtig positieve update te melden.

Gecanceld?

Het slechte nieuws kwam van Birds of Prey-actrice Margot Robbie, die tot dan toe in beeld was om de hoofdrol op zich te nemen. Robbie stelde dat de studio het niet meer zag zitten om het project door te zetten en dat de film gecanceld was. Die uitspraak wordt nu gerelativeerd door de bekende producent Jerry Bruckheimer, die in een interview met Collider op de kwestie ingaat:

Ik denk dat het script voor die film er op een zeker moment wel degelijk gaat komen. We zijn alleen twee verschillende 'Pirates'-verhalen aan het ontwikkelen, en het andere verhaal krijgt voorrang.

Jerry Bruckheimer
Still 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' via TMDb
Still 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' via TMDb

Het is dus niet zo dat de film met Robbie gecanceld is, maar omdat de andere Pirates-reboot prioriteit krijgt, moeten we ons wel afvragen wanneer de tijd uiteindelijk rijp zal zijn voor het tweede project.

Van Chernobyl-maker

De andere Pirates-reboot, die nu dus voorrang krijgt, wordt geschreven door scenarioveteraan Ted Elliott (betrokken bij alle voorgaande Pirates-titels) en Chernobyl-maker Craig Mazin.

Beeld: Still 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws