Rode oortjes na het zien van dit kostuumdrama op Netflix: 'Niet samen met je moeder kijken'

Rode oortjes na het zien van dit kostuumdrama op Netflix: 'Niet samen met je moeder kijken'

Lady Chatterley's Lover (2022) bewijst opnieuw hoe goed kostuumdrama's het doen op Netflix. De film met Emma Corrin in de hoofdrol wordt volop geprezen, maar kijkers is nog iets opgevallen: Lady Chatterly's Lover bevat wel heel veel seksscènes…

Handige Netflix-pagina's:

'Heel veel seksscènes'

Op Twitter raden kijkers daarom elkaar af om de film met je moeder te kijken. "Deze acteurs zouden met elkaar getrouwd moeten zijn om zo'n film samen te kunnen maken," klinkt het zelfs. Naast alle ongein klinkt er ook een kritische noot: velen vinden dat het soms beter is om minder te laten zien en de kijker de scène zelf te laten fantaseren. Desondanks is het overgrote deel enthousiast over het verhaal van Sir Clifford Chatterly en zijn lady: "Schitterend".

Lady Chatterley's Lover (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Connie trouwt met Sir Clifford Chatterley en lijkt een rijk en bevoorrecht leven tegemoet te gaan als ze de titel Lady Chatterley aanneemt.

Een affaire?

Connie trouwt met Sir Clifford Chatterley en lijkt een rijk en bevoorrecht leven tegemoet te gaan als ze de titel Lady Chatterley aanneemt. Maar deze idealistische verbintenis wordt geleidelijk aan een opsluiting wanneer Clifford terugkeert uit de Eerste Wereldoorlog met verwondingen waardoor hij niet meer kan lopen.

Wanneer ze Oliver Mellors, de jachtopziener op het landgoed van de familie Chatterley, ontmoet en voor hem valt, leiden hun geheime afspraakjes haar naar een sensueel, seksueel ontwaken. Maar als hun affaire het onderwerp wordt van lokale roddels, staat Connie voor een levensveranderende beslissing: haar hart volgen of terugkeren naar haar man en ondergaan wat de Edwardiaanse maatschappij van haar verwacht.

Beeld: Still 'Lady Chatterly's Lover' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLady Chatterley's Lover (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws