'Manifest' seizoen 4B volgende week op Netflix: alles over de laatste afleveringen

'Manifest' seizoen 4B volgende week op Netflix: alles over de laatste afleveringen

Vanaf volgende week kijk je op Netflix eindelijk naar de tweede helft van Manifest (2018–2023) seizoen 4, de afleveringen die de serie nu echt tot een einde laten komen. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe afleveringen.

Wat staat ons te wachten in de laatste afleveringen van Manifest?

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkaanuitbarsting ontketent, worden de passagiers geconfronteerd met strenge controles in een wereld die gevoed wordt door haat van 828ers. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen Oproepen op te lossen zonder voortdurend toezicht van het gewetenloze 828-register.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Een mysterieus ongeluk levert onheilspellende waarschuwingen op bijbelse schaal op die het levensonderhoud van alle passagiers verder in gevaar brengen. Terwijl Michaela rouwt om het verlies van haar geliefde man Zeke, moet ze samenwerken met haar oude vlam Jared om nieuwe methoden te vinden om Callings te onderzoeken. Ondertussen proberen Ben en Saanvi samen te werken met de Register autoriteiten, wat alleen maar leidt tot nare gevolgen voor de passagiers.

Wonderbaarlijk genoeg wordt Cals saffieren drakenlitteken door een mythologische gebeurtenis gereactiveerd, waardoor de 828ers een sprankje hoop krijgen om de snel naderende Dodendatum te overleven. Maar Angelina's snode saffieren krachten blijven schade aanrichten, wat leidt tot een strijd tussen goed en kwaad tot op de laatste dag in dit angstaanjagende, spannende en vrolijke hoofdstuk van het Manifest verhaal.

Manifest (2018‑2023)
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.

Trailer Manifest seizoen 4B

Terugkerende cast

Uiteraard keren een heleboel bekende gezichten terug in de laatste afleveringen, waaronder Josh Dallas als Ben Stone, Melissa Roxburgh als Michaela Stone, Ty Doran als Cal Stone, Luna Blaise als Olive Stone en J.R. Ramirez als Jared Vasquez. Nieuwe castleden zijn vooralsnog niet aangekondigd.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Releasedatum Manifest seizoen 4B op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten: Manifest seizoen 4B is vanaf komende vrijdag 2 juni te zien op Netflix. Die dag verschijnen de laatste afleveringen om 09:00 uur 's ochtends online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Manifest' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsManifest (2018–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws