Eerste kijkers lyrisch over 'The Little Mermaid': 'Eén van de betere remakes'

Eerste kijkers lyrisch over 'The Little Mermaid': 'Eén van de betere remakes'

Na een lange aanloop verscheen deze week eindelijk The Little Mermaid (2023) in de bioscoop, de gloednieuwe live-actionremake van The Little Mermaid (1989). De eerste kijkers zijn enthousiast over de nieuwe Disney-film.

Bioscoopgangers zijn lovend

Op Twitter wordt massaal lof geuit voor de nieuwe remake van Disney. "Eén van de betere remakes," klinkt het. "Dat de remake van The Little Mermaid echt alle miskleunen à la Maleficent (2014) laat verbleken. Top!" Tijdens de eerste dagen leverde de film al ruim 10 miljoen dollar op en Disney lijkt dus een nieuwe bioscoophit in handen te hebben.

The Little Mermaid (2023)
7.2
The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die dolgraag meer wil weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze die wereld bezoekt, valt ze als een blok prins Eric en neemt ze grote risico’s om haar hart te volgen.

Tritons dochter

Ariel (Halle Bailey) is een prachtige jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee. Wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric (Jonah Hauer-King). Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula (Melissa McCarthy), de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren.

Beeld: Copyright The Walt Disney Company, 2023

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Little Mermaid (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws