Nieuw op Netflix: romantische kerstserie over Gianna die op zoek is naar liefde

Nieuw op Netflix: romantische kerstserie over Gianna die op zoek is naar liefde

Het kerstaanbod op Netflix wordt vandaag verder uitgebreid met Odio Il Natale (2022‑ ), of I Hate Christmas in het Engels. Alle afleveringen van de romantische, Italiaanse kerstserie zijn nu te zien op de streamingdienst.

Bekend verhaal

Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden. Gaat dat haar lukken? Het plot van de nieuwe kerstserie zal voor fans van Hjem til Jul (2019–2020) bekend in de oren klinken. De Italiaanse serie is namelijk een remake van de populaire Noorse kerstserie.

Hoofdrolspelers

De hoofdrol wordt gespeeld door de Italiaanse actrice Pilar Fogliati. Ook Marzia Ubaldi, Fiorenza Pieri, Massimo Rigo en Alessio Praticò komen voorbij. De kerstserie is geregisseerd door Davide Mardegan en Clemente De Muro, die hiermee hun eerste serie maken.

Odio Il Natale (2022‑ )
6.4
Kijk op Netflix • Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.

Zes afleveringen

Odio Il Natale bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Erika Kuenka
Afbeelding via Netflix / Erika Kuenka
Beeld: Still 'Odio Il Natale' via Netflix / Erika Kuenka

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOdio Il Natale (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws