'Wednesday'-maker: 'Seizoen 2 zal meer van de familie Addams laten zien'

'Wednesday'-maker: 'Seizoen 2 zal meer van de familie Addams laten zien'

De serie mag dan wel Wednesday (2022‑ ) heten, als het aan seriemaker Miles Millar ligt, gaat het volgende seizoen ook iets meer over de gehele familie Addams. Zouden Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán en Isaac Ordonez terugkeren als Morticia, Gomez en Pugsley Addams?

Meer Addams-familie

Hoewel de serie nog niet officieel is verlengd door Netflix, droomt Millar alvast over het vervolg.

We hadden het gevoel dat we net de oppervlakte hadden aangeraakt met die personages en de acteurs zijn zo geweldig in die rollen. Catherine is, denk ik, een iconische Morticia. De relatie tussen Wednesday en Morticia is ook essentieel voor de serie, en het idee dat Wednesday haar eigen weg probeert te smeden buiten de familie is belangrijk.

Miles Millar
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Plannen voor drie of vier seizoenen

Wat seriemakers Millar en Alfred Gough betreft werken ze deze verhaallijn verder uit in een tweede seizoen van de hitserie. De mannen laten weten zelfs al plannen voor drie of vier seizoenen te hebben liggen. En het plot daarvan staat al redelijk vast.

Wednesday (2022‑ )
8.2
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.

Komt er een tweede seizoen van Wednesday op Netflix?

Of er daadwerkelijk een tweede seizoen komt, hangt af van Netflix. Traditiegetrouw kijkt de streamingdienst eerst de kijkcijfers aan van seizoen 1, voordat ze beslissen of een tweede seizoen de moeite waard is. Gezien het nu al enorme succes van de nieuwe serie, lijkt een vervolg echter al wel zeker. Zodra Netflix iets bekendmaakt over seizoen 2, zullen wij hierover berichten.

Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWednesday (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws