'Champions' trailer: Woody Harrelson te zien in nieuwe komedie van 'Dumb & Dumber'-regisseur

'Champions' trailer: Woody Harrelson te zien in nieuwe komedie van 'Dumb & Dumber'-regisseur

Woody Harrelson is voor het eerst te zien in zijn rol als basketbalcoach in de trailer van Champions (2023). Voor het eindresultaat zullen we nog even geduld moeten hebben: de komische dramafilm verschijnt volgend jaar maart in de bioscoop.

Naar de Spelen

Als coach Marcus wordt ontslagen na een schandaal en hij zelfs voor de rechter moet verschijnen, wordt hij veroordeeld tot een taakstraf die bestaat uit het coachen van het basketbalteam voor de Special Olympics. Lukt het hem om de groep van (verstandelijk) gehandicapten om te vormen tot een winnend team?

Van Dumb & Dumber-regisseur

Naast Harrelson worden de overige hoofdrollen gespeeld door Ernie Hudson, Kaitlin Olson en Cheech Marin. De komedie wordt geregisseerd door Bobby Farrelly, die eerder Dumb & Dumber (1994) en There's Something About Mary (1998) maakte.

Champions (2023)
De komedie draait om een basketbalteam dat traint en meedoet aan de Special Olympics onder leiding van een onvolmaakte maar toegewijde coach Marcus.

Volgend jaar in de bioscoop

Champions verschijnt 24 maart 2023 in de bioscoop in de VS. De Nederlandse releasedata zal rond deze dag liggen, maar is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle films die binnenkort in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'Champions' via Focus Features
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopChampions (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws