Feelgood-kerstfilm ondanks keiharde kritiek volop bekeken op Netflix: 'Slechtste kerstfilm ooit'

Feelgood-kerstfilm ondanks keiharde kritiek volop bekeken op Netflix: 'Slechtste kerstfilm ooit'

Netflix trapte december vorige week af met een reeks kerstfilms, helaas vallen ze niet allemaal even in de smaak. Vooral op Angel Falls Christmas (2021) klinkt veel kritiek. Desondanks is de feelgood-film nu al te vinden in de top 10 op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de top 10 op Netflix

Angel Falls Christmas is inmiddels op plek 7 in de Netflix top 10 te vinden. Concrete kijkcijfers zijn niet bekend, maar met zo'n plaats is het duidelijk dat de kerstfilm massaal bekeken wordt in ons land. Helaas overtuigt de film niet. Vooral het acteerwerk kan op veel kritiek rekenen. Sommigen bestempelen de film op Twitter zelfs als "absoluut de slechtste kerstfilm ooit".

Angel Falls Christmas (2021)
5.0
Kijk op Netflix • Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.

Kerstwens

Chirurg Ally heeft net een promotie gekregen, maar wil toch extra diensten draaien met Kerstmis. Haar vriend, Josh, geeft het uiteindelijk op en in plaats van haar een aanzoek te doen maakt hij het uit. Hij wenst dat Ally kan begrijpen dat het leven meer is dan werk alleen en Ally wenst dat hij kan begrijpen waarom werk zo belangrijk is. De wensen worden gehoord door twee engelen…

Beeld: Still 'Angel Falls Christmas' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAngel Falls Christmas (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws