Documentaireserie 'Connected' nu te zien op Netflix

Documentaireserie 'Connected' nu te zien op Netflix
2 augustus 2020 om 09:26

Je kunt vanaf vandaag op Netflix kijken naar Connected (2020). In de documentaireserie gaat wetenschapper en presentator Latif Nasser op zoek naar de manieren waarop mensen met elkaar, met de aarde en met het hele universum verbonden zijn.

In Connected laat Nasser ons zien hoe de lucht die we inademen, onze internetgewoontes en zelfs onze lichaamsfuncties verbonden zijn met schijnbaar ongerelateerde gebeurtenissen. De wetenschapper onderzoekt hoe scheepswrakken, verkiezingsdrama's en sterrenstelsels een rol spelen in ons dagelijks leven, en zijn conclusies zetten je aan het denken. Kijk de trailer van de nieuwe serie hier:

Wist je dat een zoekopdracht op Google evenveel energie kost als een lamp die drie minuten aanstaat? Dat de wolken in de lucht invloed hebben op hoe we onze gegevens opslaan, en dat het stof uit de Sahara belangrijk is voor het Amazone-regenwoud? Dat en nog veel meer laat Connected je zien. De serie is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix.

Connected (2020)
7.5
Wetenschapsjournalist Latif Nasser onderzoekt de verrassende en complexe manieren waarop we met elkaar, de wereld en het hele universum zijn verbonden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Connected' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Netflix Video on demandConnected (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten