'The Subtle Art of Not Giving a F*ck'-trailer deelt de wijze lessen van het populaire zelfhulpboek

'The Subtle Art of Not Giving a F*ck'-trailer deelt de wijze lessen van het populaire zelfhulpboek

Wie niet van boeken lezen houdt maar zich wel graag wil verdiepen in zichzelf ontwikkelen, heeft geluk! Het populaire zelfhulpboek The Subtle Art of Not Giving a Fuck komt tot leven in de gelijknamige filmische documentaire The Subtle Art of Not Giving a F*ck (2023) ontworpen om ons te helpen minder vreselijke mensen te worden.

Mindset

De schrijver van het boek, Mark Manson, leidt de documentaire en neemt de kijker mee in zijn not-giving-a-Fuck-filosofie. Volgens Manson is het onzin om te geloven dat onze eigenwaarden gaan over speciaal, uniek en buitengewoon zijn. De eerste stap naar een dankbaar en gelukkig leven leiden is het afschudden van die ideeën. Het gaat erom je mentaliteit te veranderen en in te zien dat alles wat als "beter" beschouwd wordt, niet voor iedereen hoeft te kloppen. "Er zijn maar een paar dingen in het leven die het waard zijn om er iets om te geven," vertelt de auteur.

Van papier naar beeld

De trailer geeft alvast een kijkje in hoe de filmmakers persoonlijke anekdotes en veel archiefmateriaal gebruiken om Mansons punten te benadrukken. Zijn unieke manier van zelfhulp wordt ook geïmplementeerd door de manier waarop hij zijn verhaal doet. Zo is hij bijvoorbeeld in één scene te zien hoe hij relaxed in een drijvende ligstoel vertelt wat de film zal brengen terwijl hij wordt omgeven door synchroonzwemmers. Daarnaast is ook Disappointment Panda, een personage uit het boek wiens superkracht het is om mensen de harde waarheid te vertellen, in de film te zien. Nathan Price heeft de regie in handen van de verfilming van het boek waarvan wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht.

The Subtle Art of Not Giving a Fuck zal vanaf 9 januari overal ter wereld on demand te bekijken zijn. Op welke streamingdienst dit zal zijn, is nog niet bekend.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck (2023)
6.0
Een documentaire gebaseerd op het populaire zelfhulpboek 'The Subtle Art of Not Giving a F*ck'. De film verkent de obsessies van de maatschappij voor het nastreven van geluk en wordt gepresenteerd door schrijver Mark Manson samen met Disappointment Panda, een personage uit het boek wiens superkracht het is om mensen de harde waarheid te vertellen.
Beeld: Still 'The Subtle Art of Not Giving a F*ck' via Universal Pictures
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video'sThe Subtle Art of Not Giving a F*ck (2023)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws