De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 49, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 49, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Het romantische Ticket to Paradise (2022) met George Clooney en Julia Roberts behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat de spannende thriller Fall (2022). De films worden op de voet gevolgd door familiefilms De Club van Sinterklaas & het vergeten Pietje (2021) en Sinterklaas & het gouden hoefijzer (2017). Nieuw in de top 10 is daarnaast Smile (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis • Een gescheiden stel slaat de handen ineen en reist naar Bali om hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die zij 25 jaar geleden ogenschijnlijk maakten.
 2. 6.4
  Kijk op Pathé Thuis • De beste vriendinnen Becky en Hunter besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van de overleden echtgenoot van Becky te verstrooien.
 3. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • Het jonge pietje Fernando dreigt onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot.
 4. 5.8
  Kijk op Pathé Thuis • De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks.
 5. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Jurassic World: Dominion' speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld.
 6. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.
 7. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis • Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.
 8. 7.3
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Bullet Train' zien we Ladybug (Brad Pitt), een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.
 9. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken.
 10. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis • Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Fall' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws