De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 49)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 49)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Smiley (serie)

Smiley (2022)
8.1
Kijk op Netflix • Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.

Guillermo del Toro's Pinocchio

Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
7.7
Kijk op Netflix • Een donkere versie van het klassieke sprookje voor kinderen over de avonturen van de ondeugende en soms ongehoorzame houten pop Pinocchio tijdens diens zoektocht naar zijn plek in de wereld.

Disney+

Connect (serie)

Connect (2022‑ )
6.5
Kijk op Disney+ • Dongsoo leidt een eenzaam leven, en is voornamelijk bezig met het uploaden van muziek op internet. Zijn leventje wordt bruut verstoord als hij ontvoerd wordt door een orgaanhandelaar, die een van zijn ogen verwijdert.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (2022)
5.0
Kijk op Disney+ • In 'Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again' volgt Nick Daley zijn vader op als nachtwaker bij het American Museum of Natural History.

HBO Max

His Dark Materials seizoen 3, afl. 1-2

His Dark Materials (2019‑ )
7.8
Kijk op HBO Max • 'His Dark Materials' speelt zich af in een alternatieve wereld waar alle mensen dierlijke metgezellen hebben die daemons worden genoemd, die de manifestatie van de menselijke ziel zijn.

Joker

Joker (2019)
8.4
Kijk op HBO Max • 'Joker' is een rauwe karakterstudie over Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham.

Videoland

Sleepers (serie)

Sleepers (2022‑ )
7.9
Kijk op Videoland • Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken.

Paddington 2

Paddington 2 (2017)
7.8
Kijk op Videoland • Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy.

Amazon Prime Video

Stargate SG-1 alle seizoenen

Stargate SG-1 (1997–2007)
8.4
Kijk op Prime Video • Het verhaal van 'Stargate SG-1' begint ongeveer een jaar na de gebeurtenissen in de speelfilm, wanneer de regering van de Verenigde Staten ontdekt dat een oud buitenaards apparaat genaamd de Stargate (Sterrenpoort) toegang heeft tot een netwerk van dergelijke apparaten op een groot aantal planeten.

A Timeless Christmas

A Timeless Christmas (2020)
7.0
Kijk op Prime Video • Charles Whitley reist door de tijd van 1903 naar 2020, waar hij Megan Turner ontmoet. Zij geeft rondleidingen in het museum en is de aangewezen persoon om hem wegwijs te maken in de 21ste eeuw.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'His Dark Materials' via HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws