Bestseller 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' wordt verfilmd, trailer nu te zien

Bestseller 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' wordt verfilmd, trailer nu te zien

De wereldwijde bestseller The Boy, the Mole, the Fox and the Horse van schrijver en tekenaar Charlie Mackesy wordt verfilmd. Het ontroerende verhaal, dat geschikt is voor alle leeftijden, verschijnt op Eerste Kerstdag op Apple TV+.

Het verhaal van de jongen, de mol, de vos en het paard gaat over vriendschap, je thuis voelen, ergens bij horen, jezelf zijn en om hulp durven vragen. Het verhaal wordt vertelt als een soort stripverhaal, aan de hand van tekeningen met minimale tekst. Je hebt de tekeningen vast wel ergens voorbij zien komen: veel mensen delen ze online en ze hangen op scholen, in ziekenhuizen, in cafés en boekhandels. En binnenkort zijn ze dus ook op Apple TV+ te zien.

Het project wordt geregisseerd door Peter Baynton en geproduceerd door Jon Croker en schrijver Mackesy zelf. De stemmencast bestaat uit een paar grote namen, waaronder Idris Elba, Tom Hollander en Gabriel Byrne.

Een film voor iedereen

Het boek waar de film op gebaseerd wordt, is geschikt voor alle leeftijden en bevat levenslessen voor iedereen. Daarom wordt The Boy, the Mole, the Fox and the Horse hoogstwaarschijnlijk een zeer geschikte kerstfilm die je met de hele familie kunt kijken. De film speelt zich bovendien hoofdzakelijk af in een besneeuwd landschap - kerstiger krijg je het niet!

Binnenkort te zien

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse is vanaf 25 december te zien op Apple TV+. Ben je benieuwd naar welke films en series er de komende tijd nog meer op Apple TV+ verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Apple TV+

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws