Taylor Swift neemt binnenkort plaats op de regisseursstoel

Taylor Swift neemt binnenkort plaats op de regisseursstoel

Taylor Swift gaat haar regiedebuut maken bij de prestigieuze producent Searchlight Pictures. Dat heeft de popster vandaag bekendgemaakt. Ze zal haar film baseren op een scenario dat ze ook zelf heeft geschreven.

Bij Searchlight zijn ze erg blij met deze aanwinst vanuit de muziekhoek. Dat hebben voorzitters David Greenbaum en Matthew Greenfield in een verklaring laten weten:

Taylor is een unieke artiest en verhalenverteller. Het is een waar genoegen en voorrecht om met haar samen te werken nu ze aan deze spannende en nieuwe creatieve reis begint.

David Greenbaum en Matthew Greenfield

Swift maakte al eerder eens de stap naar de filmwereld: haar albumvideo All Too Well: The Short Film werd onlangs nog vertoond op het Tribeca Film Festival. Eerder was de korte film ook te zien op 35mm op het Toronto International Film Festival. De zangeres baseerde de film op haar eigen nummer 'All Too Well', dat gaat over twee jonge mensen die verliefd worden op elkaar en liedesverdriet hebben als ze uit elkaar gaan. All Too Well: The Short Film komt dit jaar in aanmerking voor de Academy Award voor beste korte film. Je kunt hem hieronder bekijken:

Grote namen

En nu is het dus ook tijd voor langere films, en niet bij zomaar een producent. Searchlight Pictures is het bedrijf achter onder andere Oscarwinnaars The Shape of Water (2017) en Nomadland (2020). Recentelijk kondigde ze ook het nieuwe project van Yorgos Lanthimos met Emma Stone, Jesse Plemons en Willem Dafoe. Recentelijk presenteerden ze The Menu (2022) en binnenkort verschijnt ook Martin McDonaghs The Banshees of Inisherin (2022).

Grote namen dus, en Swift zal zich bij hen in het rijtje aansluiten. Het is nog niet bekend waar haar film over zal gaan, of wie er in mee zullen spelen. Zodra er meer bekend is over het nieuwe project van de popster, lees je dat natuurlijk hier.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws