Seth Rogen: 'Sony is niet geïnteresseerd in 'Pineapple Express 2''

Seth Rogen: 'Sony is niet geïnteresseerd in 'Pineapple Express 2''
3 augustus 2020 om 14:01

Slecht nieuws voor fans van de komedieklassieker Pineapple Express (2008): hoewel er onlangs nog volop gespeculeerd werd over een mogelijk vervolg, laat Seth Rogen nu weten dat het plan al enige tijd geleden werd afgewezen door Sony.

Ik denk dat we te veel geld vragen. Studio's houden blijkbaar niet van veel geld weggeven. Vreemd.

Seth Rogen

Een eventuele toekomst van Pineapple Express 2 hangt dus af van de vrijgevigheid van Sony en hun vertrouwen in Judd Apatow. De filmmaker en producent doet al jaren zijn best een vervolg op de komedie van de grond te krijgen. Apatow vraagt naar verluidt een bedrag van 50 miljoen dollar voor deel 2, terwijl Sony niet hoger wil gaan dan 45 miljoen. De onderhandelingen zijn momenteel gestaakt.

Rogen bevestigt dat Pineapple Express 2 niet van de grond komt vanwege het budget.

We stonden allemaal achter het idee van een vervolg een aantal jaar geleden, maar Sony was niet geïnteresseerd.

Toch zou Sony beter moeten weten na het succes van deel 1 in 2008. Met een budget van 27 miljoen dollar leverde het de studio wereldwijd 100 miljoen dollar op. Bekijk hier het volledige interview van Rogen tijdens The Howard Stern Show:

In Pineapple Express is de drugsverslaafde Dale Denton (Rogen) getuige van een moord. Door zijn paniek laat hij zijn zeldzame 'Pineapple Express'-joint vallen. Deze leidt de moordenaars direct naar Saul (James Franco) en Dale.

Bekijk hier de trailer van Pineapple Express:

Pineapple Express (2008)
6.9
Dale Denton (Seth Rogen) is drugsverslaafd en koopt zijn drugs bij dealer Saul Silver (James Franco). Als Dale getuige is van een moord, die wordt gepleegd door een gewetenloze politieagent en de gevaarlijkste drugsbaron van de stad, raakt hij in paniek.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Pineapple Express' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenPineapple Express (2008)

Lees ook: Zo ziet Marvels geheime 'Shang-Chi'-set eruit in Australië

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten