Horrorpop Annabelle vermaakt zich prima tijdens quarantaine

Horrorpop Annabelle vermaakt zich prima tijdens quarantaine
3 augustus 2020 om 14:31

New Line Cinema plaatst op hun Twitterkanaal, ter ere van de nationale dag van de poppen, een hilarische video waarin horrorpop Annabelle zichzelf vermaakt tijdens quarantaine. De griezelige pop houdt zich goed aan alle maatregelen en draagt zelfs een mondkapje.

Annabelle moet overduidelijk even wennen aan de nieuwe situatie, maar weet zich al snel te vermaken in de zon, met de printer, een VR-set, en natuurlijk met haar eigen ouija bord. Gelukkig houdt ze zich goed aan social distancing en valt ze geen onschuldige mensen lastig met haar angstaanjagende porseleinen gezicht.

Annabelle is de enge pop die voor het eerst te zien was in The Conjuring (2013) en kreeg in 2014 een eigen film, Annabelle (2014). De pop is inmiddels een wereldberoemd horrorpersonage. Meest recentelijk was Annabelle te zien in Annabelle: Creation (2017) en Annabelle Comes Home (2019).

Momenteel werkt New Line Cinema aan The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021), het derde deel van de reeks. Het is onwaarschijnlijk dat Annabelle hierin te zien is, aangezien deze nieuwe film draait om de moord op Arne Cheyenne Johnson, waar de pop niks mee te maken heeft. Wel is het mogelijk dat Annabelle een kleine cameo maakt.

Voor nu zijn horrorfans in ieder geval blij met de hilarische video van de studio. Doordat zij zich ook hebben moeten vermaken tijdens quarantaine kunnen ze zich goed vinden in de verveling van Annabelle.

Beeld: Still 'Annabelle video' via New Line Cinema
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen FilmsAnnabelle (2014)Annabelle: Creation (2017)Annabelle Comes Home (2019)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws