Films op tv: alle filmtips voor komende week

Door de redactie uitgelichte films op tv

Films op tv: alle filmtips voor komende week
3 augustus 2020 om 18:15

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er weer een aantal goede films uitgezonden, met veel klassiekers en onze favoriet van de week Pulp Fiction (1994)!

Uitgelichte films op tv week 32

We beginnen de week met het eerste deel van Peter Jacksons filmtrilogie The Lord of the Rings, gebaseerd op J.R.R. Tolkiens gelijknamige bestseller: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Deze film werd genomineerd voor dertien Oscars en won er uiteindelijk vier.

Dinsdag kijk je naar de Amerikaanse mysteryfilm uit 2010 die geregisseerd werd door Martin Scorsese: Shutter Island, een verfilming van de gelijknamige roman van auteur Dennis Lehane.

Woensdag is het tijd voor drama en romantiek in de filmtip The Fault in Our Stars, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green

Donderdag is onze filmtip de klassieker Groundhog Day die zonder reclame te zien is op de Belgische zender Canvas.

Op vrijdag kijk je naar een van de beste films aller tijden, namelijk misdaadfilm Pulp Fiction van Quentin Tarantino, met o.a. John Travolta en Samuel L. Jackson. Deze film is erg hoog terug te vinden in de top 100 aller tijden. De film bekleedt plek nummer 5.

Zaterdag is het weer tijd voor drama en romantiek in The Notebook, een verfilming van het boek van Nicholas Sparks, met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrollen.

We eindigen de week met de Vlaamse film Hasta la Vista!, een film die gebaseerd werd op een verhaal van Mariano Vanhoof naar de levenservaring van de Amerikaan Asta Philpot en zijn vrienden.

Staat hier niets voor je tussen, of heb je de bovenstaande films al gezien? Bekijk dan elke dag via de volgende pagina het complete overzicht van alle films op tv.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Pulp Fiction' via TMDb

Meer over:

Films Televisie

Lees ook: Netflix deelt overzicht van 'Lucifer' seizoen 4 in nieuwe video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten