Netflix deelt overzicht van 'Lucifer' seizoen 4 in nieuwe video

Netflix deelt overzicht van 'Lucifer' seizoen 4 in nieuwe video
3 augustus 2020 om 16:54

Om de spanning voor het nieuwe seizoen van Lucifer (2016– ) naar een hoger niveau te tillen, deelt Netflix een nieuwe video met daarin een overzicht van alle gebeurtenissen in seizoen 4 van de dramaserie.

Over zo'n drie weken verschijnt eindelijk het eerste deel van het nieuwe seizoen online. Om ons goed voor te bereiden op seizoen 5 herinnert Netflix ons aan alles wat er in de serie gebeurde. Zo kwam Lucifers (Tom Ellis) ex-vriendin Eve (Inbar Lavi) weer om de hoek kijken en verklaarde Cloe (Lauren German) zijn liefde voor de duivelse man. Mr. Morningstar keert uiteindelijk, tot groot verdriet van Chloe, terug naar de hel.

Bekijk hier de volledige recap van seizoen 4:

In de seizoensfinale werd onthuld dat niet Eve, maar Chloe, de eerste liefde van Lucifer was. De duivel was het meest kwetsbaar bij haar, maar moest helaas terug naar de hel om de aarde te beschermen tegen demonen.

German liet in een interview weten dat seizoen 5 opent met haar personage dat volledig overstuur is:

Chloe heeft geen idee waar Lucifer is. Haar hart is gebroken maar ze weet niet hoe ze dit moet uiten. Ze weet dat hij weg is maar weet niet zeker of hij ooit nog terugkomt.

Inmiddels weten we al door de trailers dat Lucifer terugkeert naar de aarde. Tenminste, eerst verschijnt zijn tweelingsbroer Michaël waarna Lucifer terugkomt om hem te confronteren.

Bekijk hier de trailer van Lucifer seizoen 5:

Seizoen 5 bestaat in totaal uit 16 afleveringen waarvan de eerste acht 21 augustus op Netflix verschijnen. Ook kondigde de streamingdienst aan, tegen alle verwachtingen in, dat seizoen 5 niet het einde van de serie is: Lucifer is verlengd met een zesde seizoen.

Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op Netflix verschijnen kun je hier terecht.

Lucifer (2016– )
8.2
Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Lucifer' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixLucifer (2016– )

Lees ook: 'CatVideoFest' is terug: 70 minuten lang kattenfilmpjes op het witte doek

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten