'CatVideoFest' is terug: 70 minuten lang kattenfilmpjes op het witte doek

'CatVideoFest' is terug: 70 minuten lang kattenfilmpjes op het witte doek
3 augustus 2020 om 15:45

Na het grote succes van vorig jaar komt CatVideoFest terug. Eind deze week geniet je 70 minuten lang van de schattigste en grappigste kattenvideo's in de bioscoop met CatVideoFest 2020 (2020).

Rond zaterdag 8 augustus, op Wereld Kattendag, draait het kroelfestijn in geselecteerde bioscopen. Met elk ticket steun je ook nog eens katten in nood. Ben je vorig jaar ook geweest? Verwacht geen herhaling, de makers beloven namelijk "een nieuwe compilatie van de meest gekke en hilarische kattenfilmpjes".

Bekijk hier de trailer van CatVideoFest 2020:

Vorig jaar was de kattencompilatie te zien in 'maar' zes bioscopen. Dit jaar doet de organisatie er een schepje bovenop en doen maar liefst 60 theaters mee. Niet overal draait CatVideoFest op zaterdag 8 augustus, in sommige bioscopen is de kattenfilm namelijk al op vrijdag 7 of pas zondag 9 augustus te zien. Houd dus goed de filmagenda van je eigen bioscoop in de gaten.

CatVideoFest 2020 is zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt. De compilatie is opgedeeld in verschillende delen waarbij bijvoorbeeld schattige of juist klungelige kattenfilmpjes achter elkaar worden vertoond. Op deze manier wordt je als kijker meegenomen langs een verhalend geheel.

Heb je zelf ook veel kattenvideo's op je telefoon staan? Voor de documentaire Poeslief (2020) roepen de makers iedereen op deze filmpjes naar hen te sturen.

CatVideoFest 2020 (2020)
6.7
Een compilatie van de nieuwste en beste kattenvideo's die zijn gekozen uit ontelbare uren van unieke inzendingen en ingezonden animaties, muziekvideo's en klassieke viral video's.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'CatVideoFest' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

BioscoopCatVideoFest 2020 (2020)

Lees ook: Dit zijn de 10 meest illegaal gedownloade series tijdens de coronacrisis

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten