'The King's Man'-regisseur Matthew Vaughn wil een director's cut met ál zijn grappen

'The King's Man'-regisseur Matthew Vaughn wil een director's cut met ál zijn grappen
4 augustus 2020 om 09:07

Regisseur Matthew Vaughn brengt met The King's Man (2020) een prequel van de Kingsman-franchise naar het grote doek. De film lijkt dezelfde sfeer te hebben als de twee eerdere films. Volgens Vaughn zijn echter een aantal van de meest vulgaire grappen gesneuveld tijdens de editing.

Op het moment zijn director's cuts populair, Zack Snyder is bezig met zijn versie van Justice League (2017) en Ari Aster maakte een langere versie van Midsommar (2019). Als we Vaughn mogen geloven zou The King's Man een stuk langer worden, zo vertelde hij aan Empire:

Ik heb zoveel uit deze film geknipt dat er een versie komt die veertig minuten langer is. Ik ga de 'The King's Man Vaughn Cut' maken. Ik heb daar een aantal hele vieze grappen inzitten.

De nieuwe Kingsman-film legt de basis voor Kingsman 3. Als je dus goed speurt, kan je hints vinden voor wat daarin gaat gebeuren. Vaughn geeft aan dat Kingsman 3 een hele andere richting in zal slaan. Voor nu zullen we met The King's Man eerst terug de tijd ingaan en erachter komen hoe de spionage-organisatie begonnen is. Al heeft de film ook genoeg over onze huidige wereld te zeggen:

Het is een allegorie van de Eerste Wereldoorlog die begon vanwege enkele gekke politici en politieke bewegingen uit de hand liepen. Iedereen dacht dat er geen oorlog kon komen, en toen gebeurde het. We leven nu ook in een gekke tijd.

The King's Man zal vanaf 17 september in de bioscopen te zien zijn.

The King's Man (2020)
Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The King's Man' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsThe King's Man (2020)

Lees ook: Films op tv: alle filmtips voor komende week

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten