Bradley Cooper speelt mogelijk rol in Paul Thomas Andersons nieuwe drama

Bradley Cooper speelt mogelijk rol in Paul Thomas Andersons nieuwe drama
4 augustus 2020 om 09:41

De nieuwe film van Paul Thomas Anderson is een coming-of-age-drama in de jaren zeventig van de San Fernando Valley. Bradley Cooper wordt overwogen voor een van de rollen volgens The Hollywood Reporter. Zowel Anderson (Phantom Thread (2017)) als Cooper (A Star Is Born (2018)) hebben acht Oscarnominaties op zak en de samenwerking zou dan ook iets moois beloven.

Er is nog maar weinig over de nieuwe film bekend, maar we weten al wel dat er meerdere verhaallijnen zullen zijn rond een kindacteur die naar school gaat in de Valley. Deze locatie was al het decor voor een aantal van Andersons meest bekende films, waaronder Boogie Nights (1997), Magnolia (1999) en Punch-Drunk Love (2002).

Andersons project zou eigenlijk in productie gaan in de lente en zomer van dit jaar, maar vanwege Covid-19 ging dit niet door. Op dit moment zou het project moeten starten in de herfst, maar het zal ervan afhangen wanneer en hoe er in Los Angeles gefilmd mag worden.

Cooper is ook nog bezig met een eigen project over componist Leonard Bernstein, daarvan zal hij zelf de regie doen. Daarnaast is hij producent voor Guillermo del Toro's Nightmare Alley, die ook stilligt vanwege Corona.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'A Star is Born' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Lees ook: 'The King's Man'-regisseur Matthew Vaughn wil een director's cut met ál zijn grappen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten