Een bloederige kampeertrip in nieuwe trailer horrorkomedie 'Get Duked!'

Een bloederige kampeertrip in nieuwe trailer horrorkomedie 'Get Duked!'
4 augustus 2020 om 16:19

In de nieuwste trailer van Get Duked! (2019) wordt een groep Britse tieners opgejaagd door een geheimzinnige man genaamd 'The Duke'. Amazon kocht de streamingrechten van de film nadat deze vorig jaar op filmfestivals in première ging.

Duncan (Lewis Gribben), Dean (Rian Gordon), DJ Beatroot (Viraj Juneja) en Ian (Samuel Bottomley) moeten deelnemen aan een kampeertocht in de Schotse Highlands. De jonge delinquenten blijken niet de juiste vaardigheden te bezitten om te overleven in dit ruwe terrein. Daarnaast worden ze achternagezeten door een gestoorde jager.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Get Duked!:

De invloed van hiphop op de film is duidelijk merkbaar in de trailer. Get Duked! is het regiedebuut van Ninian Doff, die inspiratie zocht in de hedendaagse politiek:

Tijdens het schrijven kon ik het niet laten om te kijken naar de Brexit in het VK en Trump in de VS. Mensen aan de top die alleen aan zichzelf denken in plaats van aan de mensen die de planeet van ons erven, is een punt dat deze film zeker aansnijdt.

Oorspronkelijk droeg de film de titel Boyz in the Wood, maar vanwege de huidige Black Lives Matter-protesten vond Doff deze titel niet meer gepast. In plaats daarvan keerden ze terug naar de concepttitel Get Duked!.

Get Duked! is vanaf 28 augustus te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen kun je hier terecht.

Get Duked! (2019)
6.2
Duncan, Dean, DJ Beatroot en Ian zijn jonge delinquenten die deel moeten gaan nemen aan een kampeertocht in de Schotse Highlands.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Get Duked!' via Amazon Prime Video
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Video'sGet Duked! (2019)

Lees ook: Charlize Theron vergelijkt coronapandemie met 'Mad Max: Fury Road'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten