Ryan Reynolds plaatst 'geheime versie' van 'Green Lantern' online

Ryan Reynolds plaatst 'geheime versie' van 'Green Lantern' online
4 augustus 2020 om 16:55

Ondertussen is het redelijk bekend dat Ryan Reynolds de koning is van het internet en fans vaak genoeg verblijdt met hilarische grappen. Ditmaal verrast hij ons met een 'geheime versie' van de superheldenfilm Green Lantern (2011).

Na het nieuws van alle director's cuts die binnenkort uitkomen, zoals die van Justice League (2017), vindt Reynolds het hoog tijd dat ook zijn versie van Green Lantern het daglicht ziet.

Bekijk hier de 'Reynolds cut' die de Hollywoodster zojuist online plaatst:

Goed, naast een paar shots is er verder niet heel veel van Green Lantern zelf te zien in de video. In plaats daarvan gebruikt de acteur scènes van Top Gun (1986) en Justice League. Ook zien we Tom Cruise met het Green Lantern-masker.

De versie opent met een scène uit Deadpool 2 (2018) waarin Reynolds als Deadpool met een tijdreismachine teruggaat naar het moment dat hij het Green Lantern-script in handen kreeg.

Reynolds reageerde onlangs op geruchten dat hij Hawkman speelt in Black Adam (2021), maar dit is volgens de acteur niet het geval. In plaats daarvan suggereert hij dat hij wellicht te zien is in de Zack Snyders director's cut van Justice League.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Green Lantern' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen Video'sGreen Lantern (2011)

Lees ook: Een bloederige kampeertrip in nieuwe trailer horrorkomedie 'Get Duked!'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten