Politie geeft een update over vermiste acteur Julian Sands: auto gevonden

Politie geeft een update over vermiste acteur Julian Sands: auto gevonden

In Californië hebben autoriteiten de zoektocht naar acteur Julians Sands, die vorige week vrijdag tijdens een wandeling verdween, hervat. Een zoektocht op de grond is helaas nog steeds niet mogelijk wegens slechte wegomstandigheden.

Auto gevonden

Sands werd een week geleden voor het laatst gezien in het Baldy Bowl gebied van de San Gabriel Mountains, ten noorden van Los Angeles. Inmiddels heeft de politie zijn auto gevonden in de buurt van waar hij als vermist is opgegeven. Zijn familie heeft de auto laten wegslepen. Sindsdien is er geen nieuwe informatie over zijn verblijfpaats gevonden.

Het zoeken vanuit de lucht wordt hervat, maar we hebben het zoeken op de grond nog niet kunnen hervatten vanwege de ijzige omstandigheden en dreigende lawines.

Gloria Huerta, San bernardino Country Sheriff's Department

Telefoonsignalen

De politie laat weten dat ze van plan is de zoektocht voort te zetten en dat er geen harde deadline is voor het beëindigen van de zoekactie. Aanvankelijk werd gemeld dat Sands telefoon twee dagen na de vermissing signalen gaf die aangaven dat hij zich nog verplaatste. Inmiddels komt de opsporingsdienst hierop terug en blijken deze signalen vertraagd binnen te zijn gekomen. De signalen zijn nog van de dag waarop de acteur vermist raakte.

Sands raakte vermist in een periode dat Californië te kampen kreeg met gevaarlijke stormen. President Joe Biden kondigde de noodtoestand af. De politie heeft over de afgelopen weken meerdere keren moeten waarschuwen weg te blijven uit het Mount Baldy gebied.

Het is extreem gevaarlijk en zelfs ervaren wandelaars komen in de problemen.

Woordvoerder politie

Sands niet de enige vermiste

Sands is niet de enige wandelaar die (vermoedelijk) in problemen is geraakt in het gebied. Er wordt momenteel naar nog minstens één andere wandelaar gezocht in de bergen en vorige week overleed een moeder van vier kinderen, een ervaren wandelaar, die meer dan 500 meter naar beneden viel van Mount Baldy.

Collega's en vrienden van Sands hebben hun bezorgdheid massaal geuit via sociale media. De familie helpt de autoriteiten momenteel in de zoektocht.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws