Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 3, 2023)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 3, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu het gloednieuwe vierde seizoen van Fauda (2015‑ ) te zien, net als de Franse oorlogsserie Les Combattantes (2022). Ook voegt Netflix That '90s Show (2023‑ ) toe, het vervolg op That '70s Show (1998–2006).

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.3
  Kijk op Netflix • Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Frankrijk, 1914. Het Duitse leger rukt op en mannen vertrekken naar het front. Vier vrouwen kampen bij hen thuis met de desastreuze gevolgen van de oorlog.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Deskundige bakkers brengen desserts tot leven met ideeën van een heel hoog niveau en een epische uitvoering. De strijd is nu aangebroken om klanten voor zich te winnen die behoefte hebben aan heel speciale zoetigheden.
 4. 6.6
  Kijk op Netflix • Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer, waar ze zich verbindt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red.
 5. 5.2
  Kijk op Netflix • Şahsu gaat als docent naar Adana en is vastbesloten om haar grootvader, die haar moeder jaren geleden achterliet, te confronteren.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Fauda' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws