Mysterieuze bioscoopfilm met Daisy Edgar-Jones nu te zien op Netflix

Mysterieuze bioscoopfilm met Daisy Edgar-Jones nu te zien op Netflix

Nadat Where the Crawdads Sing (2022) afgelopen zomer in de bioscoop verscheen, is de mysterieuze boekverfilming vanaf vandaag te zien op Netflix. De hoofdrol is voor Under the Banner of Heaven-actrice Daisy Edgar-Jones. Benieuwd of deze de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Gevaarlijk moerasgebied

Kya wordt als kind in de steek gelaten en moet zichzelf zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Ze raakt steeds meer geïsoleerd en ook de bijnaam 'het moerasmeisje' helpt niet. Haar wereld komt weer open te staan als twee jonge mannen ontmoet uit het dorp. Maar als een van de mannen dood wordt gevonden, is Kya hoofdverdachte. Wat is hier precies gebeurd?

Kijk Where the Crawdads Sing nu op Netflix! 🍿

Daisy Edgar-Jones

De film is geregisseerd door Olivia Newman, die eerder First Match (2018) maakte voor Netflix. De mysterieuze dramafilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Delia Owens. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr. en David Strathairn.

Where the Crawdads Sing (2022)
7.2
Kijk op Netflix • 'Where the Crawdads Sing' vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

Vanaf vandaag op Netflix

Where the Crawdads Sing is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Mysterieuze bioscoopfilm met Daisy Edgar-Jones nu te zien op Netflix
Beeld: Still 'Where the Crawdads Sing' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWhere the Crawdads Sing (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws