Komt er een seizoen 2 van 'La chica de nieve' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'La chica de nieve' op Netflix?

Vanaf deze week is op Netflix een nieuwe misdaadserie te zien: La chica de nieve (2023). Voor iedereen die de zes afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de spannende Spaanse serie over een vermist meisje? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Seizoen 1 van La chica de nieve nu te zien

De thrillerserie speelt zich af in Malaga in 2010 tijdens de Drie Wijzen-parade. Wat een magisch moment had moeten zijn, loopt al snel uit tot een nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun dochter Amaya plots verdwijnt in de menigte. De beginnende journaliste Miren begint een onderzoek waar ook inspecteur Millán mee bezig is. Ze zullen niet stoppen tot het meisje is gevonden. Waar is Amaya Martín?

Kijk La chica de nieve nu op Netflix! 🍿

Komt er een tweede seizoen van La chica de nieve op Netflix?

Ondanks de nu al grote interesse in de misdaadserie, lijkt een tweede seizoen onwaarschijnlijk. De serie uit Spanje is namelijk een miniserie, wat inhoudt dat het (hoogstwaarschijnlijk) bij één seizoen zal blijven. Het komt maar zelden voor dat een miniserie alsnog wordt verlengd met een tweede seizoen, zoals bijvoorbeeld ooit gebeurde met Tiger King (2020– ). Een tweede seizoen voor La chica de nieve zit er waarschijnlijk dus niet in, maar je weet het nooit bij Netflix.

La chica de nieve (2023)
6.8
Kijk op Netflix • Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Beeld: Still 'La chica de nieve' via Niete / Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLa chica de nieve (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws