Netflix bemachtigt de rechten van 'Fair Play' met 'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor

Netflix bemachtigt de rechten van 'Fair Play' met 'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor

Fair Play (2023) slaat de bioscoop over en zal in première gaan op Netflix. De streamingdienst maakt zojuist bekend de wereldwijde uitzendrechten te hebben bemachtigd van de film die momenteel een hit is op het Sundance Film Festival.

Koppel in New York

Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich) zijn net verloofd en het New Yorkse koppel krijgt maar geen genoeg van elkaar. Maar wanneer een gewilde promotie bij een financieel bedrijf zich aandient, begint de relatie te verzuren. Een medogenloos hedgefonds brengt het jonge stel aan de rand van de afgrond en dreigt veel meer te ontrafelen dan hun verloving…

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Met Bridgerton-ster Phoebe Dynevor

Emily wordt gespeeld door Phoebe Dynevor, die de meesten zullen kennen als Daphne Bridgerton in Bridgerton (2020‑ ). Alden Ehrenreich neemt de rol van Luke op zich. Hij speelde eerder Han Solo in Solo: A Star Wars Story (2018).

Fair Play (2023)
7.2
Kijk op Netflix • Het bruisende New Yorkse stel Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich) zijn net verloofd en krijgen maar geen genoeg van elkaar.

Binnenkort op Netflix

Fair Play verschijnt binnenkort op Netflix. Een releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Fair Play in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Fair Play' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixFair Play (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws