Bloederige kerstfilm 'Violent Night' krijgt een vervolg

Bloederige kerstfilm 'Violent Night' krijgt een vervolg

Regisseur Tommy Wirkola heeft goed nieuws voor fans van zijn kerstfilm Violent Night (2022): de bloederige actiefilm met David Harbour krijgt een vervolg! De regisseur werkt momenteel aan het plot.

Tijd nemen voor het script

In een interview met The Wrap vertelt Wirkola dat hij druk is met de studio om het plan voor een vervolg helemaal uit te werken. De regisseur wil echt de tijd nemen om het script op niveau te brengen. Dan pas starten de opnames.

We praten erover en we zijn gewoon deals aan het maken om alles op orde te krijgen. We hebben de tijd om het script echt te kraken en het verhaal uit te zoeken.

Tommy Wirkola

Pat Casey en Josh Miller keren daarbij terug om het script te schrijven. Ook heeft de regisseur al wat ideeën.

Er zijn dingen die we hebben laten liggen, zoals de Noordpool, mevrouw Claus, de elfen. Maar qua verhaal denk ik dat we een heel, heel cool idee hebben dat de wereld en het bereik uitbreidt, maar nog steeds die toon houdt waar we van houden uit de eerste.

Tommy Wirkola
Violent Night (2022)
6.7
Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman.

Weer met David Harbour?

Of hoofdrolspeler David Harbour ook terugkeert, wordt niet genoemd. Maar het lijkt waarschijnlijk dat hij wederom in de huid van de Kerstman kruipt. In Violent Night zagen we hoe het gelukkige meisje Trudy voor Kerst een apparaat krijgt waarmee ze met de Kerstman kan praten. Diezelfde avond is het enorme huis van het gezin het mikpunt van een groep gewelddadige overvallers. Ze zijn op zoek naar de 300 miljoen dollar die het gezin in een kluis zou hebben liggen. Niet als het aan de Kerstman ligt. Hij laat zich van zijn hardste kant zien in een gevecht voor het goede.

Beeld: Still 'Violent Night' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsViolent Night (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws