Gloednieuwe Noorse horrorthriller nu te zien op Netflix

Gloednieuwe Noorse horrorthriller nu te zien op Netflix

Na de succesvolle oorlogsfilm Narvik (2022) breidt Netflix het aanbod uit Noorwegen nog eens verder uit met Viking Wolf (2022). De horrorfilm is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Dodelijke wolf

De zeventienjarige Thale is net met haar ouders verhuisd naar een klein stadje nadat haar moeder een nieuwe baan heeft gekregen bij de plaatselijke politie. Nadat een student op brute wijze is vermoord op een feestje waar Thale aanwezig is, wordt ze een belangrijke getuige. Was de moordenaar een dier? Een wolf?

Regisseur Stig Svendsen

De hoofdrollen worden gespeeld door Midsommar-actrice Liv Mjönes, Arthur Hakalahti en Sjur Vatne Brean. De horrorthriller is geregisseerd door Stig Svendsen, die eerder Elevator (2011) en Kings Bay (2017) maakte.

Viking Wolf (2022)
5.1
Kijk op Netflix • Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.

Vanaf vandaag op Netflix

Viking Wolf is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Viking Wolf' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsViking Wolf (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws