'Dune'-trailer verschijnt deze maand volgens Timothée Chalamet

'Dune'-trailer verschijnt deze maand volgens Timothée Chalamet
11 augustus 2020 om 14:39

Hoewel we deze tijd alleen maar nieuws krijgen over uitgestelde films of films die niet in een bioscoop maar digitaal uitkomen, blijft Dune (2020) vasthouden aan een bioscooprelease in december. Hoofdrolspeler Timothée Chalamet onthult op Twitter dat we nog in augustus een trailer van de langverwachte sci-fi mogen verwachten.

Normaal gesproken is er vier maanden voorafgaand een release al wel een trailer uitgebracht. Regisseur Denis Villeneuve loopt echter iets achter op schema en moet zich haasten om alles op tijd af te krijgen, zo liet hij weten in een interview. Dit omdat een aantal scènes opnieuw opgenomen moesten worden.

Als een jarige fan op Twitter Chalamet benaderd en vraagt om goed nieuws, verklapt de ster uit Call Me by Your Name (2017) dat de trailer van Dune nog voor september uitkomt:

Hoewel eerdere verfilmingen van Dune niet bepaald een succes waren, heeft art director Tom Brown er vertrouwen in dat hun film net zo groot kan worden als de Lord of the Rings-films. Met muziek van Hans Zimmer gaan het in ieder geval de goede kant op.

Dune is naar verwachting vanaf 17 december in de bioscoop te zien.

Dune (2020)
Bewerking van Frank Herberts sciencefictionroman. 'Dune' vertelt het mythische heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Dune' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films BioscoopDune (2020)

Lees ook: 'Hamilton' meest bekeken on-demand-film in juli

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten