Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 4, 2023)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 4, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu de aangrijepende miniserie Todo Dia a Mesma Noite (2023) te zien, net als de Britse sciencefictionserie Lockwood & Co (2022– ). Ook voegt Netflix het Spaanse misdaadverhaal La chica de nieve (2023) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Geïnspireerd op het ware verhaal van de brand in de nachtclub Kiss, die in 2013 het leven kostte aan 242 jongeren in Santa Maria, Rio Grande do Sul.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • De serie speelt zich af in Londen, waar de meest begaafde geestenjagers zich bezighouden met nachtelijke gevechten met dodelijke geesten.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
 4. 6.6
  Kijk op Netflix • Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen.
 5. 5.2
  Kijk op Netflix • De broers Masire domineren de criminele onderwereld van Johannesburg. Ze dreigen tot val te komen door een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Lockwood & Co' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws