Teleurstellende update voor 'Paddington 3'

Teleurstellende update voor 'Paddington 3'

Het ziet ernaar uit dat we nog langer geduld moeten hebben voor Paddington 3. Ben Whishaw - de acteur die de stem van het vrolijke beertje inspreekt- geeft een teleurstellende update over het tweede vervolg in de geliefde reeks.

Na het grote succes van Paddington (2014) en Paddington 2 (2017) kon een derde deel natuurlijk niet uitblijven. Al snel stond een vervolg op de planning en was de film al volop in productie. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen…

Uitstel van opnames

Whishaw vertelt in een gesprek met Collider dat de opnames nog helemaal niet van start zijn gegaan. Eerder was bekend dat de opnames eind 2022 al zouden beginnen, maar deze lijken nu dus zijn uitgesteld.

Script

Sterker nog: de acteur heeft nog helemaal geen script gezien van Paddington 3! "Ik heb dit script niet gelezen en ik weet niet eens wanneer we het moeten opnemen. Ik weet het niet. Ik dacht dat het nu wel zou gebeuren, maar ik weet het niet", vertelt Whishaw in het interview.

'Misschien gebeurt het niet'

De onwetendheid voert de boventoon bij de acteur over het derde deel van Paddington. Hij hoopt niet op het ergste scenario: "Misschien betekent dat gewoon dat ze er nog aan werken, of misschien betekent het dat het niet gebeurt, of dat je het gewoon niet weet."

Paddinton laat in het derde deel in de franchise zijn land Engeland achter zich om te vertrekken naar zijn geboorteland Peru. Daar komt meteen de officiële titel van de film vandaan, want deel 3 heet namelijk Paddington in Peru!

Beeld: Still 'Paddington' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopPaddington (2014)Paddington 2 (2017)Paddington 3

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws