Acteurs 'The Last of Us' over geprezen derde aflevering: 'Ik was verrast'

Acteurs 'The Last of Us' over geprezen derde aflevering: 'Ik was verrast'

Het zal je zeker niet zijn ontgaan; de derde aflevering in de zombieserie The Last of Us (2023– ). De makers namen een groot risico door deze aflevering te onderscheiden van de rest van het verhaal. In een video vertellen acteurs Nick Offerman en Murray Barlett over het grote belang van dit verhaal.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de derde aflevering van The Last of Us!

Zorgen

Een ware emotionele rollercoaster is de derde aflevering van The Last of Us ook wel te noemen. Game-maker Neil Druckmann maakte zich zelfs een beetje zorgen over deze keuze in de serie. Zo vertelde regisseur Peter Hoar dat zijn collega bang was dat het de fanbase zou gaan verdelen.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Ondanks de zorgen, is het inmiddels duidelijk dat de aflevering kan rekenen op lovende reacties. Het verhaal is volgens de cast en makers heel belangrijk om verteld te worden. In een video van HBO Max spreken Barlett (die Frank speelde in The Last of Us) en Offerman (die Bill speelde in de serie) zich uit over het belang van de keuze.

Verrast

"Ik was enorm verrast toen ik hoorde over de aflevering", vertelt Barlett. "Het is een overwacht liefdesverhaal en het was ook emotioneel om het te lezen. (…) Het is extra mooi met de context van de wereld waar we nu in leven."

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max

Liefdevolle connectie

"Zelfs al gaat alles compleet mis en veranderen mensen in schimmels, kunnen we het nog steeds opbrengen om een liefdevolle connectie aan te gaan met elkaar", aldus Offerman.

The Last of Us is te zien op HBO Max. Iedere maandag verschijnt een nieuwe aflevering.

Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws