Speciale trailer van 'Fast & Furious' viert het tiende deel en brengt ode aan franchise

Speciale trailer van 'Fast & Furious' viert het tiende deel en brengt ode aan franchise

Nog maar even geduld tot we het langverwachte tiende deel in de Fast & Furious-reeks mogen bewonderen. De makers houden ons tot de release van Fast X (2023) zoet met speciale trailers om een ode te brengen aan de franchise.

De Fast & Furious-saga begon ruim twintig jaar geleden met de release van The Fast and the Furious (2001) in 2001. In 2023 komt uiteraard wéér in deel uit in de franchise. We zijn inmiddels beland bij het tiende deel en dat jubileum moet volgens de makers gevierd worden.

Legacy

In een zogenoemde 'Legacy-trailer' onthullen de makers beelden uit de allereerste Fast & Furious. Dat doen ze om ons te herinneren waar het allemaal begon. In de trailer zijn de beelden aardig opgefrist en lijkt het een ode te zijn aan de franchise.

The Fast and the Furious (2001)
6.8
Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben.

Hoogtepunten

In de trailer komen de absolute hoogtepunten bij van het eerste deel. Van Vin Diesel als Dom Toretto en zijn iconische quote "I live my life a quarter mile at a time" tot aan beelden van de inmiddels overleden Paul Walker.

De trailer is onderdeel van een campagne die wordt gevoerd in aanloop naar de release van de Fast X-trailer. Die beelden zullen op 10 februari te zien zijn.

Fast X (2023)
In FAST X gaat het team de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Fast X is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'The Fast and the Furious' via TMDB
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's BioscoopThe Fast and the Furious (2001)Fast X (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws