Actiethriller 'Black Warrant' met Cam Gigandet nu te zien via Pathé Thuis

Actiethriller 'Black Warrant' met Cam Gigandet nu te zien via Pathé Thuis

Weet Anthony een wereldse catastrofe te voorkomen in Black Warrant (2022)? De gloednieuwe actiefilm met Cam Gigandet en Tom Berenger is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De actiethriller kijk je hier.

Een semi-gepensioneerde huurmoordenaar en een DEA-agent kruisen elkaar op afzonderlijke missies om een cyberterroristische organisatie te stoppen die een gevaarlijke machine heeft gebouwd die het elektriciteitsnet dreigt aan te vallen en een catastrofe over de wereld dreigt te brengen.

Kijk Black Warrant nu op Pathé Thuis! 🍿

De hoofdrol wordt gespeeld door Cam Gigandet, die we kennen door zijn rollen in Burlesque (2010), Tom Clancy's Without Remorse (2021) en Violent Night (2022). De thriller is geregisseerd door Tibor Takács, die eerder Sabrina the Teenage Witch (1996) en It's Christmas, Eve (2018) maakte.

Black Warrant (2022)
4.7
Kijk op Pathé Thuis • Een semi-gepensioneerde special ops-moordenaar en een DEA-agent kruisen elkaar op afzonderlijke missies om een cyberterroristische organisatie te stoppen die een gevaarlijke machine heeft gebouwd die het elektriciteitsnet dreigt aan te vallen en een catastrofe over de wereld dreigt te brengen.

Black Warrant is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Black Warrant' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsBlack Warrant (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws